De Fruittuin van West

Wil je dit jaar voor het eerst een boom adopteren?

Dan kies je ter plekke een boom uit die je mee naar huis neemt en registreert. Vooraf reserveren is niet mogelijk.

Wij hebben - behalve kerstbomen - een complete bio-winkel voor al je boodschappen. Vers brood, prachtige groenten, vlees van eigen dieren en natuurlijk alle ingrediënten voor een heerlijk Kerstdiner.

Ook ons café is geopend voor een lekker taartje, warme chocolademelk, glühwein, huisgemaakte soep of een broodje. We geven voorkeur aan betalen met pin.

Adres:
FRUITTUIN VAN WEST Tom Schreursweg 48 1067 MC Amsterdam West kerstboom@fruittuinvanwest.nl


Openingstijden voor uitgifte:

In Fruittuin van West ben je van harte welkom op dinsdag t/m zondag van 10.30u tot 18.00u.

Wij starten dinsdag 5 dec om 10.30u met de verkoop van adoptie bomen voor zowel nieuwe als ‘bekende’ adoptanten.

Op vrijdag 8 december kan je tot 20 uur een - of jouw - kerstboom ophalen. Het café is dan ook langer open én we bakken pizza!  

Heb je je boom van vorig jaar geadopteerd en je registratie bevestigd? Dan kan je je boom t/m 15 dec. op komen halen. Wij hebben jouw boom apart gezet op nummer. Je betaalt jaarlijks je adoptiebedrag - afhankelijk van de grootte van je boom - voor het planten, water geven, bemesten, verzorgen en de grond.
** Mocht je je boom van vorig jaar toch niet meer zo mooi vinden? Laat het ons dan weten. Je kunt dan gewoon een andere boom uitzoeken;  je ‘oude’ boom geven we vrij voor anderen!

Mogelijkheid tot bezorgen:

Bezorgen is niet mogelijk.

Terugbrengen van de bomen:

Je kunt je boom inleveren tijdens onze openingstijden tot en met 7 januari. Wij zetten jouw kerstboom in onze boomgaard weer in de grond en zullen er een jaar lang goed voor zorgen.

Het is wel goed om je te realiseren dat ook een kerstboom niet echt ‘gemaakt’ is om binnen te staan. Dat betekent dat de boom best wat te lijden heeft in huis. Dus als je besluit om de boom 2 jan al af te tuigen, dan zetten we hem graag vóór de 7e weer bij ons in de grond.

website06 12322396