De Fruittuin van West

Nieuwe adoptanten

Wil je dit jaar voor het eerst een kerstboom adopteren? Dat vinden wij hartstikke leuk! Er is heel veel animo voor biologische adoptie-kerstbomen. We zijn natuurlijk hartstikke blij dat zoveel mensen duurzaam om willen gaan met hun kerstboom.
Om het prettig te laten verlopen, kiezen we ervoor om de eerste uitgiftedag – zaterdag 3 december – alleen mensen op uitnodiging te ontvangen voor een nieuwe adoptie-Kerstboom.
Je kunt in aanmerking komen voor een uitnodiging door een mail te sturen naar kerstboom@fruittuinvanwest.nl. We mailen je dan – op volgorde van binnenkomst – een uitnodiging toe. De uitnodiging is alleen te gebruiken op zaterdag 3 december tussen 10.30 en 18.00 uur.
Zonder uitnodiging een kerstboom adopteren is mogelijk vanaf zondag 4 december 10.30 uur.
We zullen op onze site noemen met hoeveel kerstbomen we de dag starten.

Bekende adoptanten

Had je vorig jaar een boom bij ons geadopteerd EN geregistreerd op de site van AdopteerEenKerstboom? Dan heb je van ons op 8 november een mail ontvangen. Daarin staat dat je je boom opnieuw moet reserveren als je die dit jaar wilt ophalen. Je vindt in deze mail ook uitleg en ophaal- tijden.

Heb je een specifieke vraag over je ‘oude’ of een nieuwe kerstboom? Stuur gerust een mailtje naar: kerstboom@fruittuinvanwest.nl

Adres:
Tom Schreursweg 48 1067 MC Amsterdam West


Openingstijden voor uitgifte:
Mogelijkheid tot bezorgen:
Terugbrengen van de bomen:

Kerstbomen die bij ons gehaald zijn, kunnen ook weer bij ons worden teruggebracht. Wij zetten ze dan in de boomgaard in de grond en zullen er een jaar lang goed voor zorgen.  Dit kan tot en met zondag 8 januari 2023.

website06 12322396